Om Green-Balance

Tilbage i starten af nullerne ledte Lone forgæves efter økologisk og bæredygtigt tøj til sig selv og familien. Men der var ikke rigtigt så meget at finde, specielt ikke hvis det samtidigt skulle være tøj, som kunne matche tidens strømninger.

De første netshopper var begyndt at se dagens lys, ude omkring i verden, med nogle af de eftertragtede varer. Det var derfor nærliggende at starte op i Danmark, selvom det på alle måder var, ja helt nyt både at handle on-line men også bæredygtig mode.

Fra kun at handle med økologisk produceret tøj til hele familien, så har vi i de senere år også åbnet op for andre grene af den bæredygtige mode. Det være sig for eksempel recycled, vegan og fair-trade. Men også begreber som holdbarhed og anvendelighed er elementer, som er i dag er i fokus, når vi skal finde det nyeste nye.

Vores leverandører er typisk danske og europæiske firmaer, som får produceret både i Europa,men også så langt væk som Sydamerika, Indien samt Nepal. Hver leverandør er eksperter inden for deres område og laver produkter af rigtig høj kvalitet.

Det har været en fantastisk rejse indtil nu. Vi glæder os til, at følge udviklingen og er hele tiden på udkig efter det nyeste