Privatlivspolitik

Logstatistik bruges på www.green-balance.dk og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som bla. kan give et statistik billed af, hvor mange besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra og på hvilken del af websitet dette forlades. På www.green-balance.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnr., e-mail-adresse. Personoplysningerne registreres hos Green-Balance og opbevares i max. 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med derf formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, såleds at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Alle ansatte med adgang til administrationen har adgang til de registrerede oplysninger. Registrerede personoplysninger opbevares krypteret. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret kunde hos Green-Balance har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelser i forbindelse hermed rettes til Green-Balance via e-mail: [email protected]

Ved at bruge acceptere du, at dine informationer bliver gemt på vores server.