Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Park Tool DHD-25 – Skruetrækker – 2,5mm unbrako

Varenummer (SKU): 763477002686 Kategori:

309,00 kr.

✔ 365 dage returret (ja et helt år)
✔ Fri Fragt ved køb over kr. 299
✔ Prisgaranti

Her får du en præcissions skruetrækker med 2,5mm unbrako ende. Modellen er særligt udviklet til justering af for- og bagski… … læs mere her

Annonce

Er Park Tool DHD-25 - Skruetrækker - 2,5mm unbrako på lager?
Køb Park Tool DHD-25 - Skruetrækker - 2,5mm unbrako

(8 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Park Tool DHD-25 – Skruetrækker – 2,5mm unbrako er en af de mange kvalitetsvarer, som er med i samlingen af cykeludstyr her på siden.

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Park Tool DHD-25 - Skruetrækker - 2,5mm unbrako

Park Tool DHD-25 – Skruetrækker – 2,5mm unbrako Produktfakta

  • Varenavn: Park Tool DHD-25 – Skruetrækker – 2,5mm unbrako
  • Pris: Kr. 309.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Returret: 365 dage (et helt år)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Vare ID: 763477002686
  • Varekategori: Skruetrækkere

Park Tool DHD-25 – Skruetrækker – 2,5mm unbrako fra Park Tool

Park Tool DHD-25 – Skruetrækker – 2,5mm unbrako er den poplære og foretrukne del blandt mange. Skruetrækkere kategorien har nogle af de fedeste ting, når du cykler. Cykelpartner kendes af rigtig mange som det bedste sted at købe cykeludstyr. Vare du kigger på kan returneres til shoppen igen inden for 365 dage, hvis du fortryder dit køb. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, kan løsningen være at købe vare her på siden, og så behøver du ikke lede længere. Det er et godt køb, og specielt når der også er prisgaranti på Park Tool DHD-25 – Skruetrækker – 2,5mm unbrako fra det populære mærke Park Tool, der ofte ses i forbindelse med de store løb. Når kilometerne rask væk forsvinder under hjulene, er det vigtigt, du tænker på at kroppen har brug for væske undevejs. Din drikkedunk kan du fylde med energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

Cykeludstyr kan købes online med prisgaranti

Park Tool DHD-25 – Skruetrækker – 2,5mm unbrako kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i varegruppen Skruetrækkere. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Park Tool DHD-25 – Skruetrækker – 2,5mm unbrako online hos webshoppen Cykelpartner, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være dette produkt. Når du handler online kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Køb Park Tool DHD-25 – Skruetrækker – 2,5mm unbrako allerede i dag til kun kr. 309.00 – og med prisgarantien, bliver det ikke billigere. Køber du for mere end kr. 299 så koster det ikke noget at få sendt til din adresse. Du får oven i købet hele 365 dages returret.

Park Tool DHD-25 – Skruetrækker – 2,5mm unbrako er populær for cyklister

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

8 reviews for Park Tool DHD-25 - Skruetrækker - 2,5mm unbrako

    Vær den første til at anmelde “Park Tool DHD-25 – Skruetrækker – 2,5mm unbrako”